CARGARANTIE

Holder dig kørende og fri for omkostninger!

Cargarantie

Holder dig kørende og fri for omkostninger!

Stig ind, tag af sted, og kør trygt. Med dit køretøj erobrer du vejene. Godt at have en pålidelig partner ved din side, hvis uheldet skulle være ude. For selv ved biler, der er helt i orden, kan man ikke udelukke senere skader.

Med en forsikring fra CarGarantie er du på den sikre side og skal ikke gribe dybt i lommen ved uventede reparationsomkostninger. På den måde bevarer du pole position, selv ved overraskelser.

Du kan vælge mellem flere forskellige måder at blive dækket på.

Kontakt os idag og hør om mulighederne til netop den bil som du er interesseret i.

ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. 

Et netværk af troværdige brugtvognsforhandlere

Eleter Biler er medlem af DBFU, som er en brancheforening for brugtvognsforhandlere i Danmark. Alle sammen med et ønske om at sikre vores kunder de bedste vilkår på markedet når de køber en brugt bil hos os. Når du handler hos os, er du derfor dækket af DBFU’s brugtbilsgaranti.

Det er din sikkerhed som forbruger. Når du køber en bil hos et af vores medlemmer, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.

DBFUs logo er din garanti for en tryg handel. Hvis du vil være sikker på, at du køber af en troværdig og professionel brugtbilsforhandler, så sørg for at kigge efter DBFUs logo hos din forhandler.

Vores medlemmer er underlagt en række salgsbetingelser og etiske retningslinjer, hvilke er din sikkerhed for en god handel. Samtidig er DBFUs medlemmer en del af BrugtBilGarantiFonden, som sikrer dig mod at tabe penge. Fonden dækker forhandlerens økonomiske forpligtelser over for dig, hvis brugtbilsforhandleren, mod forventning, ikke selv kan opfylde dem.